you fuck my brains out!

Jag har förr skrivit om ett beroende jag har, nämligen tonfiskpastej. Som de som känner mig vet så har jag ett beroende som är ännu starkare och det är inte snusningen som jag pratar om, utan min förkärlek för vackra skor. Så idag har jag fått tillökning i familjen. Detta kanske inte är så kul eftersom det är vinterskor som jag har köpt. Dock så är detta par det närmaste man kan komma snyggt i vinterskoväg. De är svarta, har en lagom hög kilklack och lite bling på sig. Jag tror att jag kan kalla dom för neniga.
Meningen med min stadsresa var att fara och fika med Nathalie som jag inte träffat sedan människan började gå upprätt. Det var kul att skvallra lite om den gamla umgängeskretsen, höra vad som har hänt med alla, vilka som blivit seriösa och vilka som fortfarande vandrar i samma ekorrhjul.

Förövrigt, Tack Tom!


Pappa man måste vara tyst ute i skogen......!

Jag har känt honom i hela mitt liv, han har läst filosofi och psykologi och påstår att han kan människor. Han borde känna mig, han borde kunna tala till mig och förstå saker som är lätta att förstå.  Hur kommer det sig då att han är den personen som alltid på de mest patetiska sätt lyckas köra över mig totalt? Hur kommer det sig att han aldrig vill förstå? och hur kommer det sig att han på något vänster alltid lyckas förvärra saker?
Snälla far försök att förstå mig istället för att skälpa mig!


Och Jesus sade! - Glöm inte Tim Burton

Detta är ungefär det bästa som har hänt på väldigt väldigt länge! Tim Burton & Johnny Depp släpper en ny film nu i februari. Kan inte bli mycket bättre än så filmmässigt!

image37

Året är här med räddat från allt ont!

Känner du mig? eller känner du med mig?

Man borde känna sig själv när man snart är 24, det gör dock inte jag har jag märkt.


Hårresande

Är denna helg mitt emellan två terminer. Trots det så gör jag faktist inte så mycket. Hade Jennie här igår. Vi spelade lite spel, alfapet, familje Geni, poker och yatzy. Under kvällen blev jag även an aning arg på mitt hår, detta är inget nytt fenomen. När sånna här saker sker kan man antingen ignorera faktumet att håret kommer att bli ens död eller så kan man ta ett stadigt tag om saxen och klippa till något nytt, så igår blev det lugg för mig. Har haft det förr och blir jag av med den nu så kommer jag nog att ha det igen, jag och lugg är bara någonting som går väldigt bra ihop.

Förövrigt så surrar Veronica konstant om nästa fredag, eftersom hon fyller år. Jag lovade henne att vi kunde ha hemmafest här, dock så kanske detta beslut är någonting som jag måste ta upp med Anton. Ja i värsta fall så sitter vi och partar på mitt rum också finns ju alltid köket att tillgå. Då är det bara att börja planera nu vad ska man dricka? vad ska man ha på sig? Vad ska man ha för skor? och vad ska man ha för smycken som passar med skorna?
Så är du vän med mig eller med Veronica är det troligast bara att pallra sig över hit den 25januari.

Dagens låt - Pure plesure seeker, Moloko

Avslut fast med ny titel!

Åter hemma igen efter den sista dagen i termin fyra. Avslutade detta grymt jobbiga äventyr med ett oppositionsseminarium, vilket jag trodde skulle suga stora mängder häst k*k...blev dock bättre än förväntat! Resultatet av denna terminen är att jag nu kan kalla mig för undersköterska/USKA som jobbtitel, det i sig spelar ju inte så stor roll men jag får iaf lite mera lön ute på Holmön och det är ju kul, för mig!

Så vad gör man när man har haft kursavslut eller som nu terminsavslut? Jag har alltid velat belöna mig med något efter att jag har presterat bra och nått mitt mål. Dock lite problem med att man nu är ganska pank. Så det får bli vinkväll hemma hos Luvan ist, iaf tills de ska till moonshake..och det ska jag säga är fan inte fyskam det!

Bikini Bloodbath

Så var det åter dags för ett seminarium med mål att examinera en kurs, det vill säga VFU delkurs 2. Detta kommer att ske nu på torsdag, frågan är bara hur fan ska detta gå till?
För det första så har jag åter igen vänt på dygnet, vilket suger oerhört på grund av det enorma ångesten som jag får av det. För det andra så fattar jag inte en punkt av den uppsatsen jag ska opponera på, jag finner helt enkelt inget sammanhang i texten.

Någonting som däremot är mycket bra är att jag igår släpade mig iväg till IKSU för att återigen börja hårdträna. Man får börja med varannan dag och sedan se efter hur mycket mer jag orkar och hinner.

Undrar vad som nu ska ske?

Detta så kallade jullov har spenderats lite här och lite där. Många saker har gjorts  men Nenor har även hunnit slappna av en hel del. Julen spenderades i Åsele hos Sebbe med familj från hans mors sida, hade det varit tvärt om så hade det kunnat vara min familj också!? Under denna vistelse så han jag även med ett 40års kalas, barndop, bastukväll med bröderna och en massa finmiddagar. Åsele var riktigt trevligt överlag, minuspoäng för den stenhårda bäddsoffan som jag delade med Sebbe, det faktum att Sebbe troligen gjorde mig förkyld (om detta inte redan hade hunnit bli i Umeå, fy!) och minus för att Sebbes lillebror snarkade.
Bilade hem på fredagen med mamma, pappa, Anki, Peter, Per och barnen. Tackar Bomans för det fina halssmycket jag fick!
Efter hemkomsten från Åsele var det bara för mig och Jennie att nyårspeppa. Den sista kvällen 2007 spenderades på Plaza med gamla bekanta, nya bekanta och så klart Jennie.
Nyårsmiddagen bestod av
  • Humer och skaldjursbakelse
  • Reninnanlår med rostad mandelpotatis, kantareller och vitvinsås
  • Vaniljpanacotta med rödvinskokta päron och chokladbiscotti
Efter flertalet flaskor vin och champange så var det nyår, det var förövrigt svinkallt ute!
2007 har för det mesta varit ett pissår med en massa tragedi, men jag har tagit lärdom av de saker som har hänt och önskar mera lycka till alla under 2008!


Gott nytt år önskar Nenan!

image36

RSS 2.0