Paradiset

Så är det bestämt. Jag och Kattis har lämnat intyg om praktik på Seychellerna. Vi kommer troligen att åka ner den sista veckan i augusti och sedan stanna 5-6 veckor. Om paradiset finns på denna jorden så måste den platsen vara det. Bättre än så här blir det inte! Iaf inte för tillfället. 

Samtidigt så som jag tidigare har nämnt så måste vi ha fått praktiken pågrund av de tecken vi tidigare har fått. Seychellerna har nämligen nationaldag på min födelsedag. Dom har även muräner i vattnet där nere, nu säger jag inte att jag är en muräna men dom heter Helena muräna på latin (eller muräna helena, kom inte ihåg ordningsföljden).

Systragalenskap

Har haft en riktigt bra helg faktist. Annie var hemma från Kanada och Ida kom hem från sina studier i Sollefteå. Så två borttappade systrar gjorde lördags natten med mig. Här kommer lite bilder från kvällens bravader!

Förfest hemma hos mig, Jag och Ida värmer upp!

Håkan, Ida och Madde på fest nr:1


Efter Invito på väg till efterfest på Mariehem

Ibland får man bjuda lite på sig själv!

Tack tjejer för en mysig helg, kom snart hem igen!


Från en ö till en annan

Såg här i veckan på musikbyrån och blev mäkta imponerad på Islands musikexport. Nog har jag i många många år vetat att det är mycket bra musik som kommer från vikingaön i norr, men absolut inte att det var så här mycket och inte heller att det kunde bli så bra. Självklart så har man i sina dagar hört mycket av Björk och Sigur Rós (Björk har jag även sett live) men nu när jag hörde band som seabear så blev jag helt överväldigad.

Dagens låt: Seabear- I sing I swimSka nu ner på stan och fika lite med den borttappade systern som är nyhemkommen från Kanada. Lite tråkigt att hon snart rymmer sin väg igen, men alla lever vi våra liv olika.

Ska nog förövrigt ha någon klippmysafton för att fira min födelsedag. Detta kommer att ske ute på Holmön med planer på grillning, alkoholförtäring, levande eldar, gitarrspel och mys i stora mängder. Återkommer för mer info, men det blir nog helgen innan den 18:de juni.

RSS 2.0