Idag blev det storkok av vegetarisk korma åt bäbyn. Vi åt också korma men med större bitar, chili samt salt. Skriver ett recept på bäbyvarianten.1/2 Blomkålshuvud4 potatisar2-3 morötter1-2 dl gröna ärtor.2 vitlöksklyftor1/2 riven gul lök1 tomat3msk rapsoljaKanelstång 1/2 tsk Senapsfrön4 nejlikor1 stjärnanis2 lagerblad1 söndersmulat curryblad3 gröna kardemummakapslarMalda mandlar och/ eller cashewnötter1 Burk kokosmjölkHacka grönsakerna i den storleken som ditt barn klarar av ( kan mixas på slutet också). Tillsätt alla grönsakerna i en kastrull och tillsätt vatten så det är ungefär hälften upp efter grönsakerna. Peta ner kanelstång och lagerblad, stoppa hela kryddor i en teboll och smula ner limeblad. Koka tills grönsakerna blivit någorlunda mjuka. Ta upp blad, stång och boll. Tillsätt rapsolja. Tillsätt cirka 5msk nötmjöl och en burk kokosmjölk. koka ihop aningen mer. Servera med basmatiris. Tror att det hade blivit bättre med en bit ingefära i. Detta var helt okej ändå och Bäbyn gillade det. Vi har valt denna rätt för vi vill introducera nötter i skydd av amningen. Många portioner blev det!