När sjukvården sviker

Ja men då gör vi nästa operation så fort som möjligt HELST inom en månad, gärna tidigare. Självklart så ska vi styra det så, så att vi båda kan vara med eftersom vi båda har följt dig nu i ett år och vi båda har opererat på dig och vet vad du går igenom! Så lät det senast jag var hos doktorn/ doktorerna. Två specialister som följt mig under ett år och oj vad glad man blir när dom lägger lite krut på en som patient. Nu jävlar ska dom se till att jag blir frisk. En av dem tog mig i handen och drog mig iväg mot operationsplanerarens kontor för NU skulle vi boka upp en tid på en gång!
Operationsplaneraren var inte på sitt kontor. Men Jag blev lovad att dom skulle höra av sig så fort som möjligt, troligen dagen efter.
...
...
...
...
...
...
Efter två veckor utan ljud från kvinnokliniken så ringde jag upp dom själv. Alltså ähhh vi har inte hittat någon bra tid ännu, båda doktorerna ska ju vara med men hör av dig om en vecka så ska vi ha hittat en operationstid som ska passa båda läkarna.
...
...
En vecka förbi! Jo nu har vi en tid åt dig! Blir så bra så. Skönt tänkte jag. Dagen efter dimper posten ner med en kallelse för operation. 1 VECKA INNAN DOM MUNTLIGT SA!!! Alltså nu blir jag less och förbannad! Ringer upp operationsplaneraren som fnittrar och inte alls märker personen bakom telefonsamtalet...JAG...
Ja men det ska vara det datumet som muntligt bestämts men du ska veta att ingen av dom specialistläkarna som skulle operera dig kan. det blir en annan en tredje! Va fan skämtar ni med mig?
...
...
...Att jag dagligen i tre veckors tid har gråtit. Haft en sten på mitt bröst som ökat i storlek. Haft en oro som växt det spelar tydligen ingen roll! Jag såg hoppet i att jag skulle få mina två tidigare operatörer. Två stycken som följt mig under den jobbigaste perioden under mitt liv, dom som visste på ett kliniskt plan precis vad som skulle göras!
För mig får dom fan kalla in Jesus som operatör. I nuläget skiter jag i det. Jag vill ha de två jag förr haft. Jag vill att sjukvården ska prata klarspråk med mig!
Säg för fan inte en sak och gör en annan, ge mig inte hopp och ryck undan mattan under mina fötter.
 
För nu så får detta räcka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0